Leidinggevende bediening

  • 25170
  • Niveau 4
  • 3-4 jaar
  • bol, bbl

Leidinggevende bediening

Een goede service betekent net dat beetje extra. Als leidinggevende bediening zorg jij dat de bediening helemaal op rolletjes loopt.

Opleiding

  • Je leert leidinggeven aan bedienend personeel in de horeca. Je leert voorraden beheren en bestellen. Je leert aan welke veiligheids- en hygiëne eisen het bedrijf moet voldoen en hoe je daar op toe kunt zien. Je leert begrotingen opstellen en budgetteren. Natuurlijk leer je ook om zelf gasten te bedienen.

     

    De vakken Nederlands, Engels, rekenen en burgerschap horen standaard bij deze opleiding en je kunt vaak nog extra keuzedelen kiezen om je verder te specialiseren.

Beroep

  • Als leidinggevende bediening geef je leiding aan andere medewerkers en je zorgt ervoor dat de dagelijkse werkzaamheden goed verlopen. Bijvoorbeeld door de binnenkomende goederen in ontvangst te nemen en op te slaan. Ook zorg je voor de administratie, bijvoorbeeld voor de planning van het personeel en voor de financiën. Ook luister je naar de wensen van de gasten. Je neemt de bestellingen op en beheert de kassa. Natuurlijk moet je met mensen om kunnen gaan. Niet alleen met klanten, maar ook met de medewerkers waar je leiding aan geeft. En je moet het niet erg vinden om ’s avonds en in het weekend te werken.

Schoollocaties

De kans om direct na je diploma een baan te vinden die bij je opleiding past.

  • Goede kans
  • Ruim voldoende kans
  • Voldoende kans
  • Matige kans
  • Geringe kans
  • Niet bekend

Zoeken