Leidinggevende bakkerij

  • 25172
  • Niveau 4
  • 3-4 jaar
  • bol, bbl

Leidinggevende bakkerij

Als het gaat om brood, taart en andere, zoete koek ben jij van alle markten thuis. Voor een vers brood draai jij je hand niet om.

Opleiding

  • Je leert de ins en outs kennen van het bakkersbedrijf. Je doet kennis op van brood en banket, wat er in zit en hoe het moet worden gebakken. Je leert grondstoffen inkopen, begroten en budgetteren. Je leert leiding geven over de mensen in de bakkerij. Natuurlijk leer je de kwaliteit- en hygiëne eisen kennen.

     

    De vakken Nederlands, Engels, rekenen en burgerschap horen standaard bij deze opleiding en je kunt vaak nog extra keuzedelen kiezen om je verder te specialiseren.

Beroep

  • Als leidinggevende bakkerij ben jij de persoon die er voor zorgt dat alles goed gaat in de bakkerij. Je geeft leiding, je houdt in de gaten dat klanten tevreden zijn en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels en bedrijfsvoorschriften verloopt. Je werkt ook actief mee in de bakkerij. Als leidinggevende bakkerij kun je anderen motiveren en stimuleren. Je bent ondernemend van aard en weet alles van het bakken. Wanneer je een groot verantwoordingsgevoel hebt, dan is dit werk echt iets voor jou!

Schoollocaties

De kans om direct na je diploma een baan te vinden die bij je opleiding past.

  • Goede kans
  • Ruim voldoende kans
  • Voldoende kans
  • Matige kans
  • Geringe kans
  • Niet bekend

Zoeken