Medewerker vers

  • 25423
  • Niveau 2
  • 1-2 jaar
  • bbl

Medewerker vers

Van vlees tot groenten en van vis tot brood. Je zorgt dat ze er prachtig bij liggen in de winkel en geeft klanten goede adviezen. Verkopen is je doel!

Opleiding

  • Je leert hoe je goederen in ontvangst neemt en hoe je ze verwerkt. Je leert hoe je een verkoopgesprek kunt voeren met klanten en waar je op moet letten. Omdat je met versproducten werkt, leer je ook te letten op hygiëne en houdbaarheid. Snijmachines en andere apparaten komen ook aan bod tijdens de opleiding tot medewerker vers.

     

    De vakken Nederlands, rekenen en burgerschap horen standaard bij deze opleiding en je kunt vaak nog extra keuzedelen kiezen om je verder te specialiseren.

Beroep

  • Als medewerker vers bereid en verkoop je versproducten. Je staat de klanten te woord en geeft advies over de manier waarop ze de producten het lekkerste kunnen klaarmaken. Omdat voedselveiligheid een belangrijk onderdeel van jouw werk is, werk je veilig en hygiënisch. Dat betekent dat je ook een rol hebt bij het schoonmaken van de winkel. Je bent het visitekaartje van het bedrijf of de afdeling en zorgt ervoor dat klanten graag terug komen. Klantvriendelijkheid, servicegerichtheid en oog voor detail zijn daarom heel belangrijke eigenschappen. Als je het leuk vindt om met verse voeding te werken en met klanten om te gaan dan is dit voor jou een leuk beroep.

Schoollocaties

De kans om direct na je diploma een baan te vinden die bij je opleiding past.

  • Goede kans
  • Ruim voldoende kans
  • Voldoende kans
  • Matige kans
  • Geringe kans
  • Niet bekend

Zoeken