International creative business developer

International creative business developer

Je bent nieuwsgierig, ziet kansen en neemt graag initiatief. Je bent een multi-tasker met gevoel voor vormgeving, ondernemen en techniek.

Opleiding

 • Je krijgt vakken op het gebied van vormgeving, marketing en techniek. Deze zet je in bij diverse projecten waarmee jij aan de slag gaat. Je werkt met andere vakgenoten en internationaal. Je leert een concept te ontwikkelen en project- en marketingplannen op te stellen. Hierbij maak je gebruik van zowel 2D als 3D technieken. Je ontwerpt en realiseert producten voor een merkstrategie voor een (internationale) klant. 

   

  De vakken Nederlands, Engels, rekenen en burgerschap horen standaard bij deze opleiding en je kunt vaak nog extra keuzedelen kiezen om je verder te specialiseren.

   

Stage lopen

In het mbo is de stage een belangrijk onderdeel van de opleiding. Je stage doe je bij een erkend leerbedrijf. Zo'n leerbedrijf biedt deskundige begeleiding en de werkplek is veilig.

Benieuwd hoeveel leerbedrijven een stage aanbieden voor jouw opleiding? Klik hier en bekijk op het kaartje met de kans op stage om in jouw regio het aanbod te bekijken.

Beroep

 • Je bent een breed inzetbare vormgever en mediaspecialist die goed kan communiceren, creatief en ondernemend is. Je voert onderzoeken uit en je maakt ontwerpen en producten zoals websites, animaties en ruimtelijke voorwerpen. Je voert de projectleiding uit en ziet er op toe dat alles binnen de afgesproken tijd en volgens de afgesproken kosten uitgevoerd wordt.

Van crisis naar kans: Alex haakte een thuiswerkplek

Alex Douw (23) kon door de coronacrisis niet terecht in de werkplaats van Cibap om zijn eindwerkstuk te maken. Hij haakte thuis een privéwerkplek waar hij ongestoord ideeën kon opdoen voor...
Schoollocaties
Publiek en Particulier Publiek Particulier

Kans op werk

Kans op leerbaan

Kans op stage

 • Niet bekend
 • Geringe kans
 • Matige kans
 • Voldoende kans
 • Ruim voldoende kans
 • Goede kans

Zoeken