Lesbrieven en campagnemateriaal

KiesMBO.nl biedt een compleet overzicht van de mogelijkheden in het mbo: alle beroepen waar studenten een mbo-diploma voor nodig hebben staan erop. Beroepsomschrijvingen, filmpjes én (heel belangrijk) informatie over de kansen op een stage en een baan staan beschreven.

Om je in staat te stellen studenten wegwijs te maken op KiesMBO.nl en hen te helpen met het zoeken naar de juiste opleiding, hebben we diverse materialen ontwikkeld. Zo hebben we campagnemateriaal gemaakt in de vorm van posters. 

Bestellen van posters, kaartjes en brochures kan via onze drukker EDG.  
Online bieden we ook campagnemateriaal aan  

De lesbrief is bedoeld als gereedschapskist voor de docent. Je vindt in dit pakket enerzijds inspiratie voor werkvormen om de les te vullen. Anderzijds zijn er concrete opdrachten waarmee je studenten aan het werk kunt zetten. Omdat de gereedschapskist rijkelijk gevuld is, heb je alle vrijheid om die elementen eruit te pakken die passen bij jouw manier van lesgeven of die jij voor jouw studenten geschikt acht. De lesbrief is dus geen gedwongen format; je bepaalt zelf hoe je je les inricht! Bij de lesbrief zit ook een handig logboek waarin studenten hun ontdekkingen kunnen bijhouden. 

Download hier:

de lesbrief
het opdrachtenboek
het logboek 
Toolkit Studie in Cijfers

 

 

 

 

Zoeken