Ondernemer vers

Ondernemer vers

Heb jij iets met verse kwaliteitsproducten en wil jij met je team iets moois neerzetten voor de klanten? Als ondernemer vers kun jij aan de slag.

Opleiding

 • Je hebt al relevante vakkennis over de versproducten en leert tijdens deze opleiding hoe je leiding geeft aan medewerkers. Ook leer je begroten en budgetteren en hoe je de administratieve kant van je onderneming regelt. Je leert hoe je de kwaliteit van de versproducten kunt bewaken en hoe je het inkoopproces en voorraadbeheer kunt managen.

   

  De vakken Nederlands, Engels, rekenen en burgerschap horen standaard bij deze opleiding en je kunt vaak nog extra keuzedelen kiezen om je verder te specialiseren.

 • Studie in cijfers

  Leerweg bbl
  Leerweg bbl
  Studenten­tevredenheidlandelijk rapportcijfer
  7
  Geslaagde studentenlandelijk percentage in het afgelopen schooljaar
  82%
  Afgestudeerden met werklandelijk percentage studenten dat 1,5 jaar na behalen van het diploma werk heeft
  95%
  Baankans landelijk in jouw vakgebied, na je opleiding
  10 Op dit moment
  Na je opleiding
  Kans op leerbaan landelijk in jouw vakgebied
  Startsalarislandelijk gemiddeld bruto uurloon
  € 14

  Studie in Cijfers geeft informatie over de opleiding en de arbeidsmarkt. Hoewel Studie in Cijfers een mogelijk beeld geeft van de toekomst, geeft het geen garanties. Een opleiding kan tenslotte veranderen, net als de vraag naar gediplomeerde medewerkers of jouw eigen situatie. SBB ontwikkelde Studie in Cijfers in opdracht van het ministerie van OCW. Aan de cijfers kunnen geen rechten worden ontleend. Lees meer

Stage lopen

In het mbo is de stage een belangrijk onderdeel van de opleiding. Je stage doe je bij een erkend leerbedrijf. Zo'n leerbedrijf biedt deskundige begeleiding en de werkplek is veilig.

Benieuwd hoeveel leerbedrijven een stage aanbieden voor jouw opleiding? Klik hier en bekijk op het kaartje met de kans op stage om in jouw regio het aanbod te bekijken.

Beroep

 • Als ondernemer vers ben je verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van een onderneming in de verssector. Je bent op de hoogte van de relevante ontwikkelingen binnen en buiten de organisatie, bijvoorbeeld op het gebied van hygiëne. Je geeft leiding aan diverse medewerkers. Je houdt je bezig met financiën, personeel en het operationeel beleid. Daarnaast geef je leiding, verzorg je de planning en regel je van alles.

Zoeken